artikel

Talkshows met televisiekoks op Markt 2009

Restaurant

Misset Restaurant verzorgt twee talkshows op de Horecava. Op het onderdeel Markt zijn op 12 januari verschillende televisiekoks te gast. Op dinsdag 13 januari staat het thema wedstrijdkoken centraal. De toegang is gratis.

Talkshows met televisiekoks op Markt 2009

Ad Jansen (televisiekok bij verschillende programma’s van de Tros) Leon Mazairac (bekend van zijn kookprogramma Eetsmakelijk! bij LLink), Caspar Burgi (o.a. van Born2Cook), Maarten Hoekstra (cheffen.nl) en Reitse Spanninga (kookt bij Omroep Fryslan) zijn op maandag de gasten. Aan de hand van stellingen zullen ze praten over het fenomeen koken op televisie. Maarten Hoekstra zal op het molteni-fornuis op het podium koken zoals hij dat op tv zou doen.

Tijdens de talkshows op dinsdag zijn verschillende wedstrijdkoks en juryleden te gast. Zoals wereldkampioen koken Toine Smulders en de Nederlandse deelnemer aan de Bocuse d’Or, Wim Klerks. Maar ook internationale juryleden als Hein Willemsen en Wynand Vogel zullen meepraten over stellingen. Barry de Back, lid van het regionale kookteam voor Noord-Holland, kookt op het podium. Hij laat een wedstrijdtechniek zien en gerechtjes proeven.

Reageer op dit artikel