artikel

Tippi Wan, Tilburg

Restaurant

Bij Tippi Wan kunnen gasten genieten van sushi, sashimi en andere culinaire specialiteiten uit het land van de rijzende zon. Dit Japanse restaurant is ingericht op de eerste verdieping van Villa de Vier Jaargetijden, een monumentale locatie voor bruiloften, vergaderingen en personeelsfeesten.

Tippi Wan, Tilburg

‘We koken volgens de essentie van de Japanse keuken. Dagverse producten en pure smaken, daar draait het om. Daarnaast is presentatie erg belangrijk’, zegt bedrijfsleider Floris Verschuuren. Hij twijfelt niet aan het succes van de nieuwe formule. ‘Tippi Wan is laagdrempelig. Bovendien was zoiets er nog niet in Tilburg.’

Tippi Wan voert twee menukaarten: à la carte en sushi. Verantwoordelijk daarvoor is chef-kok Koen van Beckhoven, die ervaring opdeed met de Japanse keuken in een sushibar op Curaçao. Het interieur van Tippi Wan is ingericht in de stijl van de villa. Strak, maar met Japanse accenten. De feestelijke aftrap was eind september op Tilburg Culinair.

Op de foto (vlnr): eigenaar Rogier Kuit van La Cloche Party & Event Catering, medewerkers Flip Gooskens en Merel Roovers en chef-kok Koen van Beckhoven.

Noordstraat 36. Tel. (013) 535 02 59. www.tippiwan.nu. Capaciteit: 42 zitplaatsen. Prijsindicatie: voorgerechtjes tussen €5,- en €13,-; hoofdgerechten tussen €11,- en €18,-. Keuken geopend di t/m zo 17.30 tot 21.30 uur. Ma gesloten.

Reageer op dit artikel