artikel

Varieer met vanilledressing

Restaurant

John Nierop van restaurant La Première in Anna Paulowna houdt van eenvoud. Hij kookt graag met regionale en verse producten. Daarin zoekt hij naar verrassende smaakcombinaties. Denk aan rauwe coquille met vanilledressing.

Varieer met vanilledressing

In Misset Horeca van 29 mei staat een interview met deze chef uit Noord-Holland. Een van zijn gerechten is rauwe coquille op citrus met kruidenfrisé, vanilledressing en krokante kappertjes.

De zoetzure vanilledressing past niet alleen goed bij het zoetje in de coquille maar ook bij de frisse salade van frisé. Voor wie ook eens wil variëren met deze vanilledressing, volgt hier het recept. In bijgaand filmpje laat Edzard Delstra, docent aan de Stenden University in Leeuwarden zien hoe je zo’n dressing in een handomdraai maakt.

Ingrediënten:

Reageer op dit artikel