artikel

Videobouwjournaal ’t Schulten Hues (1)

Restaurant

Spannende tijden voor restaurant ’t Schulten Hues. Het sterrestaurant uit Zutphen verhuist naar een monumentaal pand, iets verderop in het historische centrum van de stad. Een enorme bouwklus die in een recordtijd moet worden afgerond. Misset Horeca volgt de bouw op de voet met speciale bouwjournaals. Vandaag aflevering één: de voorbereiding.

Videobouwjournaal ’t Schulten Hues (1)

Restaurant ’t Schulten Hues in Zutphen staat aan de vooravond van een groot avontuur. Het sterrestaurant verhuist naar een grote pand in het historische centrum van de Hanzestad aan de IJssel. In slechts enkele weken tijd wordt het pand grondig verbouwd en volledig ingericht als luxe eetgelegenheid.

Misset Horeca is daarbij en volgt het ondernemerspaar Peter Gast en Jacqueline van Liere op de voet. Dit met speciale bouwjournaals op internet. In aflevering één kijken we vooruit op de megaklus. Gast leidt ons rond in het nieuwe pand en Van Liere vertelt over spannende plannen.

Tien bouwtips van Gast en Van Liere

Reageer op dit artikel