artikel

Videobouwjournaal ’t Schulten Hues (4)

Restaurant

In deze aflevering van het bouwjournaal krijgt het nieuwe ’t Schulten Hues bezoek van de burgemeester van Zutphen. Burgemeester Gerritsen komt polshoogte nemen in één van de oudste en meest prominente gebouwen van zijn stad.

Videobouwjournaal ’t Schulten Hues (4)

De afgelopen weken hebben nog weer de nodige tips opgeleverd zo tussen de stofwolken, betonblokken en muurtegels.

De verbouwing van het pand aan ’t Gravenhof loopt voorspoedig. De bouwmannen komen weinig obstakels tegen in het monumentale pand. De vaart in het project zit er behoorlijk in en de deadline, 30 november, lijkt te worden gehaald.

Voor Peter en Jacqueline wordt het alsmaar spannender. Het moment van verhuizing nadert snel en de grote stap zal over enkele weken worden gezet. Op 8 december gaat ‘het oude’ ’t Schulten Hues op slot om vier dagen later weer te openen in het compleet verbouwde pand aan ’s Gravenhof.

Bekijk hier aflevering een van het bouwjournaal…

Bekijk hier aflevering twee van het bouwjournaal…

Bekijk hier aflevering drie van het bouwjournaal

Reageer op dit artikel