artikel

Wolfslaar, Breda

Restaurant

Het interieur van restaurant Wolfslaar is ingrijpend gerestyled vanwege het 10-jarig jubileum van landgoed Wolfslaar.

Wolfslaar, Breda

Volgens eigenaar Ton Pinxten brengt de nieuwe inrichting, in combinatie met de lustrumaanbiedingen, veel nieuwsgierige nieuwe gasten naar Wolfslaar. ‘Ze nemen de gelegenheid om eens te proeven van topkwaliteit, gastvrijheid en gastronomie in een monumentale omgeving.’

De herinrichting van het restaurant is bedacht en uitgevoerd door de firma Moooi. De strakke inrichting en decoraties van designer Marcel Wanders vormen een contrast met het monumentale pand. De hoofdkleuren zijn grijs en bruin, en in het interieur zijn Delfts blauwe elementen verwerken.

De nieuwe à-la-cartekaart van dit restaurant met Michelin-ster (chef-kok is Maarten Camps) is in september ingegaan. Restaurant Wolfslaar bevindt zich in het voormalige koetshuis van het landgoed. De lustrumaanbiedingen lopen tot en met juni 2010.

Wolfslaardreef 100. Tel. (076) 560 80 00. www.wolfslaar.com. Capaciteit: restaurant 60 zitplaatsen; terras 45; 9 salons. Prijsindicatie: viergangen jubileummenu €50,-. Geopend voor lunch (12.00-14.00 uur) en diner (vanaf 18.00 uur). Za geen lunch. Zo/ma gesloten.

Reageer op dit artikel