artikel

Fotoverslag Zilveren Champignon

Restaurant


Stikstof heeft ook in de bediening zijn intrede gedaan. In de keuken is het al langer een hit.


Uitleg over wijn. Ingrid van Eeghem (rechts) van De Karpendonkse Hoeve en aanwezig namens de Alliance, luistert aandachtig.


De menukaart van De Zwethheul (kok Jeroen Bos en gastheer Guido Lenting) wordt aandachtig bestudeerd.


Een geweldige presentatie van de gerechten.


De champignon is nadrukkelijk aanwezig op dit fraai opgemaakte bord.


De jury proeft en discussieert over de gerechten.


Leerlingen van De Rooi Pannen kijken aandachtig toe en helpen de deelnemende koks.


De presentatie vormt een belangrijk onderdeel van de wedstrijd. Uitstraling prikkelt de smaakpapillen.


Noem het een opwarmertje. De Kersentuin krijgt de Robert ten Hoope Stylingprijs uitgereikt. Enkele minuten laten mogen ze nogmaals naar voren komen voor ‘het echte werk’.


Hét moment voor het winnende team. Marcel de Leeuw rent bij het horen van zijn naam over het podium. Joost Verhoeven kan het niet geloven en slaan zijn handen voor zijn ogen.


Winnaar De Leeuw krijgt een knuffel van Cas Spijkers. De twee kennen elkaar goed. Ze werkten samen tijdens het ‘maandrestaurant’ van Spijkers in De Kersentuin, eerder dit jaar.


Een fraai plaatje. Joost Verhoeven en Marcel de Leeuw samen met Ingrid van Eeghem namens de Alliance en organisator Peter Zandboer.