artikel

LaVie en Rouge

Restaurant

Op 4 september opende restaurant LaVie en Rouge in Nijmegen de deuren. Het restaurant heeft een compacte menukaart met vier voor-, drie hoofd- en drie nagerechten. Daarbij worden volgens eigenaar Gerard Kerkhoff mooie en betaalbare wijnen geserveerd. De keuken is open tot 23.00 uur. LaVie en Rouge is dus ook uitermate geschikt voor de late eters.

LaVie en Rouge

Bekijk hier een fotoreportage van LaVie en Rouge

<B>Soort bedrijf:</b> Restaurant
<B>Bedrijfsnaam:</b> LaVie en Rouge
<B>Naam Eigenaar:</b> Gerard Kerkhoff
<B>Straatnaam:</b> Kelfkensbos
<B>Huisnummer:</b> 57
<B>Postcode:</b> 6511 TB
<B>Plaats:</b> Nijmegen
<B>Telefoonnummer:</b> 024 – 3600064
<B>Website:</b> <a href=”http://www.lavieenrouge.nl”>www.lavieenrouge.nl</a>
<B>Belangrijkste innovatie:</b> Compacte menukaart met vier voor-, drie hoofd- en drie nagerechten. Daarbij worden mooie en betaalbare wijnen en champagnes geserveerd. Keuken is open tot en met 23.00 uur, dus ook uitermate geschikt voor de late eters.
<B>Uitleg concept:</b> Prijs/kwaliteit, snelheid en werken met mooie produkten zoals Tournedos en kreeft tegen meer dan acceptabele prijzen.
<B>Waarmee concurrentie loef afsteken?</b> Prijs/kwaliteit en lange openingstijden voor de keuken. Huisgemaakte Steak Tartare welke in Nijmegen bijna niet te koop is.
<B>Capapciteit couverts:</b> 46
<B>Capaciteit terras:</b> Overdekte lounge van 65 m2 voor digestief en mooie sigaren
<B>Prijsindicatie hoofdgerecht:</b> €19,50 voor een Tournedos van 200 gram en €23,50 voor een hele kreeft van 500 gram
<B>Prijsindicatie driegangenmenu:</b> €37,50
<B>Soort keuken:</b> open keuken (tournedos en kreeft)
<B>Openingstijden:</b> restaurant is 7 dagen per week geopend van 17.30 tot 24.00 uur
<B>Bedrijf gestart op:</b> 04-09-2009