artikel

Maak krokantjes van truffelaardappel

Restaurant

Paarse truffelaardappels zijn niet alleen mooi aards van smaak maar ook vanwege hun kleur goed inzetbaar. Ze geven een rijk kleuraccent aan een gerecht.

Maak krokantjes van truffelaardappel

Krokantjes van truffelaardappel

Ingrediënten:

  • 80 gram droge truffelaardappelpuree: €0,85
  • 50 gram eiwit: €0,21
  • 1 gram zeezout, 1 gram peper: €0,03
  • Kostprijs voor 4 couverts: €1,09

    Bereidingswijze:

    Kook de truffelaardappels in de schil gaar. Pel de schil ervan af. Maak puree van de aardappels. Druk ze door een zeef. Voeg eiwit toe. Breng op smaak met peper en zout. Strijk het pureemengsel uit op een bakplaat met siliconen matje. Laat vervolgens drogen in de oven op 70 graden Celsius.