artikel

Misset Restaurant, November 08

Restaurant

Restaurant, November 08

Misset Restaurant, November 08

De Zwethheul

Mario Ridder verraste culinaire Nederland door na zijn overstap naar De Zwethheul in Schipluiden de twee Michelin-sterren te behouden. Zelf is hij overtuigd van zijn kunnen en bouwt hij aan zijn naamsbekendheid. Binnenkort ook als restaurateur.

Voedingswaarden op de kaart

Gaat het in de Nederlandse restaurants dezelfde kant op als overzee bij de Amerikanen? Wemelen de menukaarten straks van de voedingswaarden?

Kats in Beiroet

Topchef Edwin Kats is begonnen aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. Hij is chef in een vijfsterrenhotel in Beiroet.

Metamorfose van wijn

Karaferen van wijn heeft voor- en tegenstanders. Het is in ieder geval spraakmakend. ‘Het lijkt een heel andere wijn’, aldus de wijnmaker tijdens een lunch bij ‘t Schulten Hues (Zutphen).

Duurzame vis

Wat zet u komende maand op de viskaart als u verantwoord bezig wilt zijn? Culinair adviseur Guus Vredenburg geeft tips over vissen, die veelzijdig zijn in gebruik én ook nog eens duurzaam.