artikel

Restaurant de Gevangenpoort, Woudrichem

Restaurant

In de 19e eeuw was Restaurant de Gevangenpoort een gevangenis. De namen van de gevangen staan nog in de muren gekerfd. De locatie is gelegen aan de Merwede. Sinds vorig jaar september is Erik Raben eigenaar en chef-kok. Samen met sommelier Robbert Kolthoff zetten ze in op wijn-spijscombinaties met ondermeer streek- en verse biologische producten.

Restaurant de Gevangenpoort, Woudrichem

Bekijk hier een fotoreportage van Restaurant de Gevangenpoort

<B>Soort bedrijf:</b> Restaurant
<B>Bedrijfsnaam:</b> Restaurant de Gevangenpoort
<B>Naam Eigenaar:</b> Erik van der Stelt
<B>Straatnaam:</b> Kerkstraat
<B>Huisnummer:</b> 3
<B>Postcode:</b> 4285 BA
<B>Plaats:</b> Woudrichem
<B>Telefoonnummer:</b> (0183) 30 20 34
<B>Website:</b> <L CODE=”C06″>www.degevangenpoort.nl</L>
<B>Belangrijkste innovatie:</b> Veel streekproducten anders gebracht in combinatie met wijn
<B>Uitleg concept:</b> Op deze toplocatie horen mooie producten
<B>Waarmee concurrentie loef afsteken?</b> Met wijn-spijscombinaties van verse biologische producten
<B>Capaciteit couverts:</b> 70
<B>Capaciteit terras:<b> 16
<B>Prijsindicatie driegangenmenu:</b> € 37,50
<B> Prijsindicatie hoofdgerecht:</b> € 27,50
<B>Soort keuken:</b> Frans/Nederlands
<B>Openingstijden:</b> Dinsdag tot vrijdag van 12.00 – 14.30 uur en van 18.00 tot 21.30 uur. Zaterdag van 18.00 – 21.30
<B>Bedrijf gestart op:</b> 1 december 2008