artikel

B & B appartementen voor restaurant Scherp

Restaurant

Restaurant Scherp in Middelburg heeft per 15 april groen licht gekregen van de gemeente voor een uitbreiding met vier B & B appartementen. Onder de naam ‘Slapen bij Scherp’ gaat restaurant Scherp de slaapfaciliteiten in de markt zetten.

B & B appartementen voor restaurant Scherp

Inmiddels zijn er twee appartementen opgeleverd en zullen er later dit jaar nog twee volgen. De B & B komt naast het restaurant in drie monumentale panden.

50 gasten

Daarnaast wordt het restaurant van Mart en Dhani Scherp uitgebreid. De huidige eetgelegenheid bestaat nu uit drie kleinere ruimtes waarvan in de grootste  maximaal 28 personen kunnen zitten. In de nieuwe situatie kunnen er gemiddeld 50 gasten op de begane grond terecht. De bovenzalen blijven beschikbaar voor groepen en private dining.

Zeeland

Twee al opgeleverde appartementen hebben een eigen thema met een knipoog naar Zeeland. Zo is er een ’In de Bedstee’ en ‘slapen in de wei.’

 

Reageer op dit artikel