artikel

Horecainterieur: EL Carnicero, Milaan

Restaurant

Een verlaten fabriek in Milaan is verbouwd tot restaurant El Carnicero. De inrichting is geïnspireerd door Latin sferen, van Spanje tot Argentinië, elk met een andere beleving. Het terras, de bar en de lounge zijn verschillend aangekleed en gemeubileerd.

Horecainterieur: EL Carnicero, Milaan

Sporen van de eerder gevestigde fabriek zijn bewaard gebleven, zoals beschadigde bakstenen muren en vervaagde kleuren. Bewaarde details zijn vermengd met nieuwe meubels met dezelfde afwerking. Dit geeft de zaak een authentieke uitstraling.

Locatie: in het centrum van Milaan
Type:
restaurant
Open:
2013
Oppervlakte:
300 m²
Opmerkelijk:
elementen van de eerder gevestigde verlaten fabriek zijn bewaard gebleven
Site:
El Carnicero
Design:
Andrea Langhi Design

Reageer op dit artikel