artikel

Foto’s nieuwe Sligro Enschede

Restaurant

Maandag 30 maart is de volledig verbouwde en vergrote Sligro-vestiging in Enschede geopend. Diverse chefs gaven op de openingsdag demonstraties, waaronder Lars van Galen, Martin Kruithof en Jarno Eggen. Bekijk hier de beelden van de nieuwe Sligro.

Foto’s nieuwe Sligro Enschede

Willem-Jan Strijbosch, directeur Foodservice van Sligro Food Group: ‘Dit is de vierde Sligro-vestiging van de nieuwe generatie die wij ontwikkelden. In Enschede kregen wij de mogelijkheid om het pand van de buren over te nemen en bouwkundig samen te voegen tot één pand. Dat resulteert in dit moderne pand met een verkoopvloeroppervlak van zo’n 8.000 m2. Het begrip ‘groots in genieten’ staat daarbij centraal. En dat gaat veel vérder dan alleen een vestiging verbouwen en uitbreiden.’

Reageer op dit artikel