artikel

Foto’s: Bord’eau events van Richard van Oostenbrugge

Restaurant

Richard van Oostenbrugge, executive chef van het tweesterrenrestaurant Bord’eau in Hotel de l’Europe Amsterdam, heeft zijn tweede menu gepresenteerd voor ‘Bord’eau events’. Dit is een vorm van private dining op tweesterrenniveau in hartje Amsterdam.

Foto’s: Bord’eau events van Richard van Oostenbrugge

Speciaal voor de events  heeft chef Richard Van Oostenbrugge drie verschillende menu’s vastgesteld geïnspireerd op het tweesterrenrestaurant Bord’eau. De groepen nemen voor de private dining plaats in een van de vergaderzalen van het hotel en worden bediend door een eigen maître en sommelier.

De L’Europe Amsterdam beschikt over een vergaderoppervlakte van 600 m2 verdeeld over zeven vergaderzalen met elk een eigen karakter. Vaak een combinatie van klassiek en modern, met uitzicht over de Amstel.

Reageer op dit artikel