artikel

Horecainterieur: Restaurant & Wijnbar Merlot vernieuwd

Restaurant

Restaurant & Wijnbar Merlot in Amersfoort is voor de derde keer in haar bestaan volledig vernieuwd: roze accenten zijn ingeruild voor olijfgroen, het terras onderging een metamorfose en de lounge werd geschikt gemaakt voor liefhebbers van alleen een glas wijn, bier en een ‘bite’.

Horecainterieur: Restaurant & Wijnbar Merlot vernieuwd

De lounge is opnieuw ingedeeld: ook hier een olijfgroen gekleurde loungebank met zitjes. Gasten kunnen nu kiezen van de “wines, bites & beers” kaart.

Bier in Merlot? ‘Jawel’, zegt eigenaar Vincent Tomassen, ‘maar dan alleen bier van topkwaliteit: denk bijvoorbeeld aan een heerlijk frisse Urquell Pilsner uit Tsjechië, van de pils uitvinders zelf’.

Het terras aan de voorzijde van het pand is ook vernieuwd: nieuwe tafels, olijfgroen gekleurde kussens en wijn decor op de terrasschermen. Onderuit gezakt genieten van een Provence rosé in het zonnetje? Dat kan in de geheel nieuwe lounge banken.

Reageer op dit artikel