artikel

Horecainterieur: Restaurant & Wijnbar Merlot vernieuwd

Restaurant

Restaurant & Wijnbar Merlot in Amersfoort is voor de derde keer in haar bestaan volledig vernieuwd: roze accenten zijn ingeruild voor olijfgroen, het terras onderging een metamorfose en de lounge werd geschikt gemaakt voor liefhebbers van alleen een glas wijn, bier en een ‘bite’.

Horecainterieur: Restaurant & Wijnbar Merlot vernieuwd

De lounge is opnieuw ingedeeld: ook hier een olijfgroen gekleurde loungebank met zitjes. Gasten kunnen nu kiezen van de “wines, bites & beers” kaart.

Bier in Merlot? ‘Jawel’, zegt eigenaar Vincent Tomassen, ‘maar dan alleen bier van topkwaliteit: denk bijvoorbeeld aan een heerlijk frisse Urquell Pilsner uit Tsjechië, van de pils uitvinders zelf’.

Het terras aan de voorzijde van het pand is ook vernieuwd: nieuwe tafels, olijfgroen gekleurde kussens en wijn decor op de terrasschermen. Onderuit gezakt genieten van een Provence rosé in het zonnetje? Dat kan in de geheel nieuwe lounge banken.