artikel

Horecainterieur: Brasserie Appelmans in Antwerpen

Restaurant 78

Ruim 30 horeca-ondernemers en medewerkers mochten tijdens de 21ste editie van de Mobiele Horeca Training letterlijk en figuurlijk een kijkje nemen in de keuken van collega-ondernemers. Daarnaast werden veel tips uitgewisseld tussen de deelnemers. In het centrum van Antwerpen wordt brouwerij De Koninck bezocht, maar ook Brasserie Appelmans.

Horecainterieur: Brasserie Appelmans in Antwerpen

Eigenaar Kasper Stuart runt naast Brasserie Appelmans nog zes andere zaken en heeft nog twee zaken in de pijplijn zitten. Brasserie Appelmans heeft naast een Absintbar nog een extra private cocktailbar. Deze levert 22 procent van de totale omzet op. ‘De investering hadden we er naar zeven maanden uit’, aldus Stuart. In Appelmans worden dagelijks 800 cocktails geserveerd.

Reageer op dit artikel