artikel

Horecainterieur: Het Hooihuis in Roosendaal

Restaurant 213

Ruim 30 horeca-ondernemers en medewerkers mochten tijdens de 21ste editie van de Mobiele Horeca Training letterlijk en figuurlijk een kijkje nemen in de keuken van collega-ondernemers. Daarnaast werden veel tips uitgewisseld tussen de deelnemers. In Roosendaal gaat de training van start in restaurant Het Hooihuis.

Horecainterieur: Het Hooihuis in Roosendaal

Het Hooihuis opende in 2007 de deuren en is vanaf de start een succes. Op het terras worden diverse activiteiten georganiseerd en er is een officiële trouwlocatie in de vorm van een tipitent.  Het bedrijf dat erg actief is op social media, schreef afgelopen jaar voor de derde keer op rij de Terras Top 100 Publieksprijs op haar naam. Het Hooihuis organiseert unieke evenementen op het terras: zoals de Roosendaalse Houthakkampioenschappen, die zorgen voor veel naamsbekendheid.

Het naastgelegen Bravo 24  is het nieuwe broertje van Het Hooihuis.  De restaurant-bar is gevestigd in de Indoor Skydive van Roosendaal.

 

Reageer op dit artikel