artikel

Hotspot: Vista Restaurant & Foodbar, Willemstad

Restaurant 403

Het ontbreken van een terras en zalen was voor de eigenaren van ’t Raadhuis in Heinenoord reden om naar een nieuwe locatie om naar een nieuwe locatie uit te kijken. De groeigemeente Willemstad is nu de nieuwe thuishaven voor het echtpaar met een bijzonder paviljoen, Vista.

Hotspot: Vista Restaurant & Foodbar, Willemstad

Henrie en Ingrid van de Heijden werden benaderd voor de locatie van Vista in Willemstad, en ze waren direct verkocht. ‘In Willemstad is toerisme echt in opkomst. De nieuwe jachthaven trekt dagelijks 100 tot 150 passanten’, vertelt Ingrid van der Hijden.

De naam Vista slaat op de bijzondere locatie van het restaurant, het is latijns voor uitzicht. Gelegen aan de kop van de haven heeft het restaurant een adembenemend uitzicht op de Haringvlietbrug en het Hollands Diep.

De investering in het restaurant was behoorlijk, want de huurbaas leverde pand casco op. ‘Gelukkig konden we ons oude restaurant snel en goed verkopen’, zegt Henrie van der Heijden. Het horecabedrijf heeft twee grote terrassen, deels overdekt, en beschikt over verschillende flexibel in te delen zalen.

Reageer op dit artikel