blog

Nummer 13

Restaurant

Teleurstelling bij het Nederlandse team. Na de succesvol verlopen wedstrijd van dinsdag, was het even slikken voor Wim, Ronald en Marco. Ze werden dertiende. Maar hadden op een plek bij de eerste tien landen gehoopt.

Nummer 13

De hele woensdag waren de verwachtingen hoog gespannen. Het gerucht ging woensdag op de beurs dat Nederland op de eerste wedstrijddag een plek bij de eerste drie zou hebben maar woensdag kwamen nog 12 andere landen in de wedstrijdarena waaronder sterke wedstrijdlanden als Frankrijk en Noorwegen,

Uiteindelijk is het toch een mooie prestatie. Na 12 jaar afwezigheid doet Nederland weer mee aan de Bocuse d’Or. Bij de 24 beste landen uit de hele wereld eindigt het Nederlandse team in de middemoot. Zeker als je bedenkt dat Wim en Ronald in een half jaar zich hebben voorbereid, tussen al het dagelijkse werk door. Terwijl andere kandidaten elke dag trainen.

Chapeau! Voor Wim, Ronald en Marco. Laten we hopen dat 13 een geluksgetal is voor de toekomst.

Reageer op dit artikel