blog

Klerks wedstrijdgerechten

Restaurant

Wim Klerks deed op 27 januari 2009 mee aan de Bocuse D’Or in Lyon. Hij eindigde als dertiende in een mondiaal deelnemers-veld van 24 landen. Op Missethoreca.nl kunt u nu, exclusief, de recepturen van de wedstrijdtopchef downloaden.

Klerks wedstrijdgerechten

» Recept Salade van jonge paksoi gevuld met mango chutney en sesam

» Bonbon van artisjok

» Couscous met zilte groenten en kokos kaviaar

» Hapje van kabeljauwwang, kin en tong

» Jonge bietjes in zwarte aarde gevuld met eendenlever en truffel

» Kabeljauwrug met coquille, truffel en Noordse garnalen

» Bonbon van knolselderij gevuld met hachee van runderwang

» Moderne Opperdoezer aardappel Hutspot en hete bliksem

» Schotse ossenhaas

» Gestoofde ossenstaart

» Ribstuk op twee manieren bereid

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels