blog

Waarom horecamensen de beste Valentijn zijn

Restaurant 0

Vroeg opstaan lukt horecamensen niet zo goed, maar waar ze wel goed in zijn: Valentijn. Tien redenen waarom horecamensen de beste Valentijn zijn.

Waarom horecamensen de beste Valentijn zijn

Vaak zijn ze aan het werk; ook op de momenten dat je ze bij je zou willen hebben. En soms zijn er heus wel redenen om een beetje over ze te klagen; vroeg opstaan, dat kunnen ze bijvoorbeeld niet zo goed. Maar weet je waar horecamensen echt de allerbeste in zijn? In Valentijnsdag. Partners van horecamensen weten op 14 februari ineens weer waarom. En niet zo gek, het is hun passie!

10 redenen waarom horecamensen de beste Valentijn zijn!

  1. Horecamensen kunnen verwennen, ze leggen je echt in de watten.
  2. Horecamensen denken altijd eerst aan de ander.
  3. Het mag wat kosten, horecamensen geven hun geld uit totdat het gewoon op is.
  4. Het ziet er ook nog eens top uit, horecamensen hebben oog voor detail.
  5. Het is precies op tijd, horecamensen hebben gevoel voor timing.
  6. Horecamensen weten wat lekker is en liefde gaat door de maag.
  7. Horecamensen hebben passie, ze maken zelfs in de koffie een hartje.
  8. Je krijgt er vast wel wat te drinken bij, en op 1 been kan je niet staan.
  9. Horecamensen zijn goudeerlijk, je voelt dat het écht om jou gaat.
  10. Echte horecamensen werken 365 dagen met hun hart, ze zijn dus getraind.
wouter verkerk

Wouter Verkerk

Leestips:

De top 10 wat bedieningsmedewerkers er gewoon bij doen

Met Kerst snapt iedereen ineens dat horeca een vak is

 

Wouter Verkerk is eigenaar van Verkerk Bartstra, bureau voor gastvrijheid. Voor meer inspirerende blogs en boeken van Wouter Verkerk: www.wouterverkerk.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels