fotoreportage

Alliance Summer Tasting op StrandZuid Amsterdam

Restaurant

Proeven van de zomer was het thema van de vierde editie van de Alliance Summer Tasting. Zo´n 1750 ´gastronomische genieters´ waren zondag 28 augustus naar StrandZuid in Amsterdam gekomen om in een ontspannen sfeer te genieten van heerlijke hapjes en drankjes. De 36 leden van het culinaire samenwerkingsverband en diverse (dranken)leveranciers hadden (meer dan) hun best gedaan, de inwendige mens kwam dan ook niets tekort. Lastiger te regelen was het zomerse weer. Stevige buien en droge periodes wisselden elkaar de eerste uren af. In de loop van de middag werkte echter ook het weer mee, tot grote tevredenheid van Alliance Gastronimique-voorzitter Gerrit Greveling.

Alliance Summer Tasting op StrandZuid Amsterdam
Reageer op dit artikel