fotoreportage

Gezonde spanning dag voor Bocuse d’Or 2012

Restaurant

De Nederlandse deelnemers brengen de dag voor de wedstrijd om de Bocuse d’Or Europe 2012, maandag 19 maart, vooral door in en om hun hotel. Na een relaxed begin met uitgebreid ontbijt is het voor Martin Ruisaard en Rosita Nietvelt vooral wachten op wat komen gaat. Er is veel media-aandacht vanuit Nederland: Radio 1, Radio 2 en Nederland 2 zijn aanwezig. Coach Leendert Klaassens arriveert rond het middaguur met zijn vrachtauto vol spullen. Later die dag zijn de wedstrijdbriefing, de kennismaking met de andere deelnemers en het inrichten van de keukens. ‘We hebben gezonde wedstrijdspanning’, aldus Ruisaard.
Dinsdag 20 maart start het Nederlands team om 11.30 uur met koken. Om 16.30 uur serveren ze hun visschotel en om 17.05 moet de vleesschaal bij de jury zijn. De uitslag is woensdag 21 maart rond 17.30 uur. Volg @BiancaRoemaat voor een liveverslag. Een dagverslag in beeld.

Gezonde spanning dag voor Bocuse d’Or 2012
Reageer op dit artikel