fotoreportage

Croymans door in Zilveren Champignon

Restaurant

De sous-chef van De Hofstee in Bladel, Werner Croymans, heeft op 17 april de tweede voorronde van de Zilveren Champignon gewonnen. Hij gaat door naar de volgende ronde.

Croymans door in Zilveren Champignon

‘Het niveau was wederom hoog’, laat juryvoorzitter en Meesterkok Hein Willemsen weten die samen met Meesterkoks Paul Pollux en René Brienen op de Floriade in Venlo de gerechten beoordeelde. De deelnemers moesten een viergangenmenu met amuse bereiden vanuit een blackbox. Daarin zat deze keer livar varkenshaas en sliptong in het vel. Met name dat laatste was lastig, aldus Willemsen.

Bijgaand de foto’s van de gerechten van Karsten Nouwens  (Huys van Voskens, Tilburg), Rob Wijnen (Bretelli, Weert), Teun van Nuland (Brienen aan de Maas, Well) en Werner Croymans (De Hofstee, Bladel).

Deelnemers kunnen zich nog steeds inschrijven. Mail: pe.zandboer@planet.nl

Foto’s: Passion HI

Reageer op dit artikel