fotoreportage

Freddy de Voor wint derde voorronde Zilveren Champignon

Restaurant

De derde voorronde van strijd om de Zilveren Champignon is op 24 april gewonnen door Freddy de Voor van Palladium in Amsterdam.

Freddy de Voor wint derde voorronde Zilveren Champignon

Samen met Patrick Hoogeloon (Chateau Sint Gerlach,Valkenburg aan de Geul), Anne Koop (Prins Heerlijck, Beetsterzwaag), en Karsten Nouwens van Huys van Voskens in Tilburg moest de winnaar aan de slag met champignons, heilbot en kalfsribeye.

Net als de vorige twee keren kookten de chefs in het Huis van der Smaak op de Floriade. Dit keer was er een grote heilbot als publiekstrekker. De Noorse zoutwatervis woog maar liefst 200 kilogram en was drie meter lang en twee meter breed.

De jury bestond dit keer uit de vaste juryleden Peter Zandboer (wedstrijdleider), Meesterkok Hein Willemsen (juryvoorzitter) en Meesterkoks Paul Pollux (Aubergine, Steyl) en René Brienen (Brienen aan de Maas, Well).

Reageer op dit artikel