fotoreportage

Culinaire corsowagens gepresenteerd

Restaurant

Veertien koks en hun restaurants, bijna allemaal lid van de Alliance Gastronomique, vormen de inspiratiebron voor de wagenbouwers van het bloemencorso van Valkenswaard op 13 september. Op 17 mei vond in Valkenswaard de presentatie van de maquettes van de corsowagens plaats. Daarbij waren sterkoks Dick Middelweerd (Treeswijkhoeve, Waalre), Paul van de Bunt (De Leuf) en ook restaurateurs als Jelle van Gangelen (Cordial/De Weeverij, Oss) Meriam Wollerich (Wollerich. Sint Oedenrode) aanwezig. Thema van het corso is ‘Schuif maar aan.’

Culinaire corsowagens gepresenteerd

Op 17 mei vond in Valkenswaard de presentatie van de maquettes van de corsowagens plaats. Daarbij waren sterkoks Dick Middelweerd (Treeswijkhoeve, Waalre), Paul van de Bunt (De Leuf) en ook restaurateurs als Jelle van Gangelen (Cordial/De Weeverij, Oss) Meriam Wollerich (Wollerich. Sint Oedenrode) aanwezig. Thema van het corso is ‘Schuif maar aan.’

Reageer op dit artikel