fotoreportage

Kalfsnek en gamba’s in de vijfde black box van Zilveren Champignon

Restaurant

De vier deelnemers aan de vijfde ronde van de Zilveren Champignon op 8 mei gingen aan de slag met kalfsnek en gamba’s uit de black box in combinatie met champignons. Ze maakten er een amuse en vier gerechten mee.

Kalfsnek en gamba’s in de vijfde black box van Zilveren Champignon

Uiteindelijk wist titelverdediger en sous-chef Jan Smink van De Heeren van Harinxma in Beetsterzwaag de wedstrijd op zijn naam te schrijven. Jermain de Rosario van de Lindehof in Nuenen wist zich eveneens te plaatsen voor de kwartfinale. Naast deze twee deden Martijn Bax (De Lindehof, Nuenen) en Floris Royen van Floris Kookt in Nieuwstadt mee.

Tot aan de finale op 2 oktober koken chefs in verschillende voorronden viergangen met twee ingrediënten uit een blackbox en champignons. Alle wedstrijddagen zijn in het Paviljoen van de Smaak op de Floriade in Venlo.

Foto’s: Passion HI

Reageer op dit artikel