fotoreportage

Roof Garden: Rauw op het dak

Restaurant

Pop-up restaurants springen als paddenstoelen uit de grond. Dit is wel een heel bijzondere tijdelijke horecavoorziening. Op het dak van een parkeergarage in Arnhem opende Roof Garden afgelopen vrijdag.

Roof Garden: Rauw op het dak

Roof Garden is een maand open. Op initiatief van eventorganisatie Belhamels en As we speak, online magazine over vooruitgang in Arnhem. Dat draagt nu dus zelf een steen(tje) bij aan die vooruitgang. De rauwe en ludieke benadering is vooral lokaal en duurzaam én mobiel gericht.

Bijna alles staat op wielen, zodat de inrichting makkelijk  veranderd kan worden en en ‘naar andere daken in de stad gereden kan worden’. Mobiele tafels met tuintjes, een kopje koffie van de fairmobiel Koffiets, een Bike-BQ en  de Upcycle mobiele bar met het nieuwe Gulpener Ur-Pilsener op tap. In samenwerking met Arnhemse cafés en restaurants serveert Roof Garden een dakhap.

Hieronder foto’s van de voorbereidingen, het eindresultaat en de (deels verregende) opening op vrijdag 22 juni.

Reageer op dit artikel