fotoreportage

Rob van der Veeken wint eerste halve finale Zilveren Champignon

Restaurant

Chef-kok en eigenaar van De Hofstee in Bladel, Rob van der Veeken, heeft de eerste halve finale van de Zilveren Champignon op 11 september in Venlo gewonnen.

Rob van der Veeken wint eerste halve finale Zilveren Champignon

Naast Van der Veeken, plaatste ook de nummer twee, Jan Smink van Kwartier Noord in Katlijk zich voor de finale op 2 oktober. Net als de twee andere halvefinalisten, Gijs Geerts (Huys van Voskens, Tilburg) en Juul Gommans (Valuas,Venlo), moesten Van der Veeken en Smink zeven verschillende amuses maken met mosselen, Hereford lende, kalfssukade en champignons.

Juryleden waren dit keer SVH Meesterkok René Brienen (Brienen aan de Maas, Well), SVH Meesterkok Paul Pollux (Aubergine, Steyl), Bertus Liefting (culinair adviseur) en SVH Meesterkok Hein Willemsen (Supertaste, Bladel)

Op 18 september staat de laatste halve finale met vier deelnemers op het programma. 2 oktober is de finale. Alle wedstrijden vinden plaats op de Floriade in Venlo.

Reageer op dit artikel