fotoreportage

Cateringkok wint achtste voorronde Zilveren Champignon

Restaurant

Monique Nefkens van cateringbedrijf Cream in Berkel-Enschot heeft op 19 juni de achtste voorronde van de Zilveren Champignon gewonnen. Naast Nefkens, de eerste vrouwelijk chef die zich heeft geplaatst voor de kwartfinales, gaat ook de nummer twee van de kookstrijd op 19 juni, Sander Zantvliet van Hotel-Restaurant Valuas in Venlo, door naar de kwartfinale. Boy Jeremias van het Huys van Voskens in Tilburg eindigde als derde. De deelnemers kookten dit keer met champignons en kalfsbovenbil zonder deksel en een combinatie van Noorse zalm en gamba’s uit de blackbox. De jury bestond uit Meesterkok Paul Pollux (Aubergine, Steijl), Bertus Liefting (Culinair adviseur en oud chef-kok van Hostellerie De Hamert in Wellerlooi) en vast jurylid en Meesterkok Hein Willemsen. Peter Zandboer was wederom wedstrijdleider.

Cateringkok wint achtste voorronde Zilveren Champignon
Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels