fotoreportage

Foto’s Restaurant Den Burgh – Hoofddorp

Restaurant

In Hoofddorp is vorig jaar een monumentale boerderij volledig gerenoveerd en sinds kort is er Restaurant Den Burgh in gevestigd. Eigenaren zijn Jurriaan en Roos Temme. Zij pakten het project op samen met Stadsherstel Amsterdam. Den Burgh huisvest in een boerderij uit 1859, aan de rand van Businesspark Beukenhorst in Hoofddorp. Het restaurant telt 100 couverts, in de bar kunnen veertig mensen zitten en er is een terras met 100 stoelen. Daarnaast zijn er diverse besloten ruimtes tot een maximum van veertig personen.

Foto’s Restaurant Den Burgh – Hoofddorp

De volledig open keuken van het restaurant bevindt zich in de glazen aanbouw. De zeven meter lange bar is beplakt met 30.000 centen. Meest besteld bij Den Burgh wordt tot nu toe het zesgangen menu Tasting Den Burgh voor 45 euro. Restaurant Den Burgh is 7 dagen per week geopend vanaf 11.00 uur.

Reageer op dit artikel