fotoreportage

Foto’s: De Florijn in Nieuwerbrug vernieuwd

Restaurant

Een metamorfose voor De Florijn in Nieuwerbrug. Eigenaren Brenda (chef-kok) en Michiel (sommelier) de Graaf vonden het na zeven jaar tijd voor vernieuwing. Het interieur is ‘gemoderniseerd en heeft een robuuste en warme uitstraling gekregen’. ‘De trendy opstelling van het meubilair is variabel inzetbaar en zorgt voor optimale flexibiliteit in een eigentijdse en sfeervolle setting’, vertelt Brenda over de veranderingen. ‘Voor zakengasten hebben we een geklimatiseerde vergaderruimte, inclusief beamer, flip-over en free WiFi.’ De Florijn werkt zoveel mogelijk met verse streekproducten met de klassieke Franse bereiding als basis en is in het bezit van een Bib Gourmand. We ontvingen de volgende foto’s van het resultaat.

Foto’s: De Florijn in Nieuwerbrug vernieuwd
Reageer op dit artikel