fotoreportage

Foto’s jubileumlunch Theus de Kok

Restaurant

Theus de Kok is op 2 maart 2014 geëerd voor zijn 40 jarig dienstjubileum bij De Echoput in Hoog Soeren met een feestelijke lunch. Hij ontving een schilderij en het jubileumboek ’40 jaar Theus de Kok in de Echoput.’ Bij de lunch waren collega’s aanwezig die Echoput-eigenaar Peter Klosse de ‘founding fathers’ van zijn bedrijf noemde en met wie De Kok werkte. Zoals Robert Kranenborg en Gerard Jongerius. De laatste haalde hem vanuit Rotterdam naar Hoog Soeren. Maar ook Marc van Gullick en Otto Nijenhuis die het vak bij de jubilaris leerden. Daarnaast waren er tal van andere collega’s zoals Albert Kooy, André van Doorn, Toine Hermsen, Wulf Engel, Peter en Ans Harkema, Jaap Istha, Ruud Wunneberg en Geerhard Sleenema.

Foto’s jubileumlunch Theus de Kok
Reageer op dit artikel