fotoreportage

Foto’s: sterduo opent Rantrée Maastricht

Restaurant

In Maastricht is aan de Kesselskade 59 restaurant Rantrée van start gegaan. Ondernemers Ralph Hermans en Jennifer Silvius-Hermans hebben hun nieuwe zaak op 14 februari geopend, op de plek waar voorheen Pica Pica zat. Hermans heeft als souschef gewerkt bij De Kristalijn* in Genk, bij Toine Hermsen* in Maastricht en bij L’Atelier in Gulpen. Partner Jennifer werkte bij Le Sapiche* in Gulpen en ook bij L’Atelier en De Kristalijn*. Ze werd als eerste Nederlandse én eerste vrouw in 2012 door Gault Millau uitgeroepen tot Beste Sommelier van België. Beiden werkten bij De Kristalijn toen deze zaak zijn ster kreeg van Michelin. Bekijk hier de beelden van hun nieuwe zaak Rantréé in Maastricht.

Foto’s: sterduo opent Rantrée Maastricht
Reageer op dit artikel