fotoreportage

Derby Bar Port, Tel Aviv

Restaurant

Derby Bar Port valt in de haven van Tel Aviv op tussen de andere visrestaurants en trendy bars. Het Israëlische visrestaurant – dat eerder een enorme nachtclub was – is retro en authentiek. Het ligt op een toplocatie aan de Middellandse Zee. Het bedrijf, dat 230 gasten kan ontvangen, is ontworpen als een oude vissersboot.

Derby Bar Port, Tel Aviv

Locatie en stad: aan zee, Tel Aviv Port in Israël
Openingsdatum: september 2013
Type bedrijf: restaurant
Aantal stoelen: 130 binnen en 100 buiten
Stijl: ontworpen als een oude vissersboot. Authentiek, retro, ambachtelijk
Materiaal: de natuurlijke materialen geven de plek een authentieke, oude look. De keukenmuur is behangen met een oude wereldkaart, jaren geleden gebruikt door zeemannen. Vissersbootlampen en visnetten versterken de sfeer
Kleuren: bruin, oranje, blauw
Designbureau: Yaron Tal & Marco Sbara

Reageer op dit artikel