fotoreportage

Coca Grill, Bangkok

Restaurant

Caco Grill is een op streetfood geïnspireerd concept. Ook de inrichting, die te beschrijven is als ‘indoor street’, is geïnspireerd op een typische Aziatische straat. De tafels lijken op street foodkarretjes waarboven straatlichtborden hangen. Het restaurant heeft een open keuken. Coca Holding International wilde het bestaande Caco Suki-concept uitbreiden met gegrilde gerechten uit de Aziatische regio. Zo ontstond in juli 2012 Coca Grill.

Coca Grill, Bangkok

Locatie: Bangkok, Thailand
Openingsdatum: 18 juli 2012
Kosten: €180.000
Stijl: ‘indoor street’ restaurant, sfeer van Aziatische straten
Materialen: kleurrijke stoelen, op street foodkarretjes lijkende tafels, straatlichtborden
Kleuren: kleurrijke stoelen, verschillende kleuren grijs als achtergrond als verwijzing naar de kleur van houtskool: het belangrijkste element van de grill. De verlichting in het restaurant is oranje, wat verwijst naar het vuur van brandend houtskool.
Designbureau: Integrated Field Co.,Ltd., Integratedfield.com

Reageer op dit artikel