fotoreportage

Nine Oriental, Mexico City

Restaurant

Nine Oriental is een Chinees restaurant in Samara; een groot winkelcentrum in Mexico City. Bij het ontwerp moest rekening gehouden worden met beperkingen van de locatie. Zo zorgde een parkeerhelling van het winkelcentrum voor een uitdaging voor de designers, omdat deze een moeilijke ruimte creëerde. Hier werd uiteindelijk handig gebruik van gemaakt door een bar onder de oprit te plaatsen.

Nine Oriental, Mexico City

Locatie: winkelcentrum Samara, Av. Santa Fe
Type: restaurant
Openingsdatum: 2012
Stijl: modern Chinees
Kleuren:
Materialen: Glazen plafond, hout, natuursteen. Het gebruik van planten was een belangrijk element om een ​​verbinding tussen innen en buiten te creëren. Dit werd bereikt door opknoping verschillende planten van het plafond en het plaatsen van palmen in specifieke strategische punten.
Design:Cherem Arquitectos

Reageer op dit artikel