fotoreportage

SLA: binnen één jaar op drie vestigingen

Restaurant

In Amsterdam is op de Zuid-As de derde vestiging van SLA geopend. De formule die pas vorig jaar zomer van start ging richt zich op salades, sappen en soepen. Op de Zuid-As kunnen gasten ook vanaf 8.00 terug voor ontbijt. ‘Onze salades zijn zo lekker dat je vergeet dat ze gruwelijk gezond zijn,’ zegt mede-eigenaar Jop van de Graaf. ‘Gerechten van SLA leveren geen kortstondige suikerpieken, maar juist lange powerpieken.’ Tegelijk met de opening van de derde vestiging start SLA ook met bezorgen: op een elektrische scooter. Bekijk hier de foto’s van de derde vestiging.

SLA: binnen één jaar op drie vestigingen

De derde locatie van SLA bevindt zich op de Claude Debussylaan in Amsterdam.
Foto’s eerste vestiging SLA, Ceintuurbaan Amsterdam.

Foto’s tweede vestiging SLA, Westerstraat Amsterdam.

Reageer op dit artikel