fotoreportage

Foto’s: flinke restyling voor Den Draeck

Restaurant

Het Utrechtse Restaurant Den Draeck heeft een flinke metamorfose ondergaan. Het fraai gesitueerde restaurant, gelegen in een 12e eeuwse werfkelder aan de Oudegracht, heeft een volledig nieuwe stijl. Op de wanden prijken nu levensgrote afbeeldingen van de historisch binnenstad en door de nieuwe verlichting en de frisse nieuwe kleuren komen de oude stenen gewelven nog meer tot hun recht. Ook de kaart heeft een verandering ondergaan: naast de Utrechtse klassiekers als Vockingworst en Utrechtse oude kaas zijn er biologische gerechten toegevoegd zoals de hamburger van MRIJ rund. Den Draeck is onderdeel van Debuut BV, evenals Café Top 100-winnaar Olivier, eveneens uit Utrecht.

Foto’s: flinke restyling voor Den Draeck
Reageer op dit artikel