fotoreportage

Foto’s: nieuw restaurant Schilo van Coevorden

Restaurant

Taiko by Schilo is het nieuwe restaurant van Schilo van Coevorden in het Amsterdamse Conservatorium Hotel. Het restaurant komt in de plaats van Tunes. De nieuwe locatie ontleent haar naam aan de traditionele Japanse Taiko drums, bekend om haar mystieke ritme. Het restaurant brengt Japanse gerechten, gevarieerd van eenvoudig tot uitgebreid.

Foto’s: nieuw restaurant Schilo van Coevorden

Taiko werkt met servies van Arita porselein. Het wordt speciaal voor het restaurant ontworpen. Schilo van Coevorden is verantwoordelijk voor de witte brigade, manager van het restaurant is Tosao van Coevorden.

Van Coevorden werkte in het verleden onder meer in Japan, HongKong en Dubai. ‘Daar heb ik de Aziatische keuken goed leren kennen. Aziatisch eten heeft altijd mijn voorkeur gehad. De moderne reiziger en bezoeker van Amsterdam is bekend met Aziatisch eten en daarom lijkt dit ons de beste keuzen’.

Reageer op dit artikel