fotoreportage

Foto’s Pinchobar Zwarte Vosch Utrecht

Restaurant

Aan de Oudegracht in Utrecht is Pinchobar De Zwarte Vosch van start gegaan. De Zwarte Vosch is een bar waarbij je, net als in Noord-Spanje, vanuit de vitrine op de bar pincho’s kunt uitkiezen die gasten direct meekrijgen. Een pincho is een luxe hapje met een prikkertje erin. Daarnaast staan er op de kaart ‘raciones’ dat zijn kleine gerechtjes om te delen. Initiatiefnemer Mark van Kessel runt tevens de Witte Vosch, een vergaderlocatie naast de pinchobar.

Foto’s Pinchobar Zwarte Vosch Utrecht

De Zwarte Vosch heeft een volledig Spaanse keukenbrigade en werkt nauw samen met diverse authentiek Spaanse importeurs voor de pinchos en de raciones, de wijnen, de cava’s en de verschillende Spaanse bieren die geschonken worden. Alles is dus seizoensgebonden, puur, eerlijk en authentiek Spaans.

Reageer op dit artikel