fotoreportage

Solanelles/Cubil, Grandvalira

Restaurant

De minimalistische inrichting van Solanelles en Cubil, twee bij elkaar horende restaurants in het skigebied Grandvalira, beelden een herinterpretatie uit van de lokale waarden en gewoonten van de inwoners van Andorra. Hiervan zijn alleen de essentiële elementen gebruikt. Dennenhout en de warme, wollen stoffen staat in contrast met de robuuste meubelstukken, die bestand moeten zijn tegen het intensieve en hardhandig gebruik tijdens het skiseizoen.

Solanelles/Cubil, Grandvalira

Locatie: skigebied Grandvalira in de Pyreneeën, in het oosten van Andorra
Type: restaurant
Openingsdatum: 2013
Stijl: winters
Kleuren: rood, groen, blauw, roze
Materialen: verschillend gekleurden wollen stoffen, dennenhout
Foto: Stone Design
Design: Stone Design

Reageer op dit artikel