fotoreportage

WakuWaku, Hamburg

Restaurant

WakuWaku heeft een bijzonder concept: het is een fastfoodrestaurant en biologische winkel in één. De biologische en duurzame werkwijze van dit restaurant is ook terug te zien in de inrichting. Er is hierbij vooral gebruikgemaakt van onbewerkt hout. De ruwe houten oppervlakken contrasteren met de kunst van Chris Rehberger, speciaal gemaakt voor WakuWaku. De afbeeldingen die hij op de muur maakten bestaan uit strakgespannen draden.

WakuWaku, Hamburg

Locatie: Hamburg Altstadt
Type: fastfoodrestaurant
Stijl: duurzaam
Kleuren: paars
Materialen: in bijna het gehele restaurant is gebruik gemaakt van licht, onbewerkt hout. De kasten, de counter, de vloeren, de tafels: het materiaal is overal te zien.

Foto: Waku Waku/ Benjamin Nadjib 
Website:WakuWaku.eu
Design:IF Group

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels