fotoreportage

Al Parlamento, Venetië

Restaurant

Al Parlamento in het centrum van Venetië is een restaurant en bar, waar ook s ’avonds een DJ draait tot in de late uurtjes. De architecten Silvia Simionato en Marina Calcinoni gebruikten bij het ontwerp van deze zaak weinig materialen.

Al Parlamento, Venetië

Ook het kleurgebruik is summier, slecht twee kleuren: zwart en hout. De scheepstouwen zijn een belangrijk element in het concept. Het insinueert een soort van bouwconstructie. Met de verlichting willen de architecten een magische sfeer creëren.

Locatie: in het centrum van Venetië, Italië
Type: restaurant en café
Open: december 2013
Capaciteit: 60 gasten
Materialen: eiken meubelen, lichte stenen voor de vloer, scheepstouw, zwarte spiegels en led-verlichting
Kleuren: zwart en bruin (hout)
Site:it-it.facebook.com/alParlamento
Design:www.silviasimionato.com

Reageer op dit artikel