fotoreportage

Foto’s: In Den Rustwat Rotterdam vernieuwd

Restaurant

Het Rotterdamse restaurant In Den Rustwat (IDRW) heeft een restyling ondergaan. ‘Omdat prachtige monumenten wel eens een opfrisser nodig hebben’, heeft patron-cuisinier Marcel van Zomeren zijn in Kralingen gelegen eetgelegenheid een ‘nieuwe, frisse en levendige beleving’ gegeven. De bar is verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor een wand van staal en getemperd glas met zicht op één van de keukens. Voor de ramen hangt lederen luxaflex en de lichte tinten die het interieur domineerden zijn vervangen door zwart en koper. De restyling is uitgevoerd door bureau Smeele. IDRW is in het bezit van een Bib Gourmand en 13 punten GaultMillau en is opgenomen in de Lekker. Een foto-impressie van het resultaat.

Foto’s: In Den Rustwat Rotterdam vernieuwd

De restyling is uitgevoerd door bureau Smeele. IDRW is in het  bezit van een Bib Gourmand en 13 punten GaultMillau en is opgenomen in de Lekker. Een foto-impressie van het resultaat. Foto’s: Robbert So Kiem Hwat.

Reageer op dit artikel