fotoreportage

Foto’s: Margot Janse gastchef Rijks restaurant

Restaurant

De Nederlandse chef Margot Janse, al jaren zeer succesvol in Zuid-Afrika, is de eerste gastchef van het nieuwe restaurant van het Rijksmuseum, Rijks. Op 8, 9 en 10 januari staat executive chef Joris Bijdendijk van Rijks naast Janse. Hij wordt bijgestaan door chefs Wim de Beer en Jos Timmer. Een selectie van haar gerechten met een duidelijke Zuid-Afrikaanse inslag, blijft de komende maanden op de kaart van Rijks. Janse liet zich bij het bedenken van de gerechten onder meer inspireren door de schilders Rembrandt en Vermeer. Bekijk hier foto’s van Margo Janse in het in november geopende restaurant Rijks, een joint venture van Vermaat en het Rijksmuseum.

Foto’s: Margot Janse gastchef Rijks restaurant
Reageer op dit artikel