fotoreportage

Foto’s: sneak preview Roast Room Horecava

Restaurant

Op de beursvloer van de Horecava in Amsterdam – Vers & Puur – staat een pop-up versie van Restaurant Roast Room. Roast Room wordt het tweede restaurant van Michiel en Saskia Deenik, van Vis aan de Schelde, en opent in april van dit jaar. Roast opent in het nieuwe gebouw van Amsterdam Rai, het Amtrium. Naast de pop-up is de slagerij van Roast waar vlees voor het restaurant wordt uitgebeend.

Foto’s: sneak preview Roast Room Horecava

The Roast Room gaat bestaan uit twee verdiepingen. De Roast Bar beneden, geopend voor ontbijt, lunch en diner. In dit gedeelte krijgt ook een slager zijn werkplek. Via een grote houten trap kunnen gasten naar boven naar de rotisserie, het chiquere zusje van het restaurant. ‘Met Visaandeschelde geef ik invulling aan mijn passie voor vis. Met Roast wil ik mijn culinaire aspiraties op het gebied van vlees de ruimte geven.’

Reageer op dit artikel