fotoreportage

Foto’s: Steak’m in Didam

Restaurant

Steak’m in het dorp Nieuw Dijk bij Didam is een modern steakrestaurant. Het is onderdeel van de Ploccos Horeca Groep van Frank en Geerte Gesthuizen. Dochter Juul bedacht het concept. Het was haar scriptie-opdracht die uiteindelijk ook gerealiseerd is op 6 maart 2013. In het concept staat de steak centraal. Binnen zijn veel natuurlijke materialen gebruikt voor lambrisering, lampen en tafels. De hoofdkleuren zijn oranje en bruin. Dat zorgt voor een warme sfeer. Verder komt het thema rund overal terug in de zaak in de vorm van schilderijen met een koeien op de wand, koeienvellen op de vloer en huisgemaakte schorten van koeienvellen.
In Misset Horeca nummer 3 van 7 februari 2015 een bedrijfreportage over Steak’m.

Foto’s: Steak’m in Didam
Koos Groenewold
Reageer op dit artikel